17-01-12

Maandag 16/01/2012

Alweer vroeg op.

DSC01465.JPG

DSC01471.JPGNa een intensieve en interactieve training "reanimatie van de pasgeborene" werd de praktijk nog even verder gezet onder het personeel; bij een gebrek aan voldoende oefenpoppen werd het ABC spontaan en levensecht op elkaar geoefend.

 

 

 

 

 

Daarna volgde een vergadering met directie en staff om de eerste week van onze missie te evalueren, en waar nodig bij te sturen.
Wat we vooral weerhielden uit dit overleg, was dat het accent toch wel sterk op de behoefte aan materiaal en medicatie ligt; of we dit echt persoonlijk moesten nemen, konden we hier niet helemaal uit opmaken...

DSC01484.JPG


Na de middag namen we meer of minder actief deel aan een overvolle folkore raadpleging vaccinatie. Ondanks de chaos, bleek het systeem toch te werken, en werd op korte tijd en met een onevenaarbaar geduld een onverwachte hoeveelheid patiënten verwerkt.
Na deze amusante bezigheid keerden we relatief laat huiswaarts, en genoten we van Afro-belgische frietjes. Een variatie op de dagelijkse rijst.
Aan Joanne: het laatste koekje is met smaak verorberd vandaag..Waarvoor dank!                   

Commentaren

Dag Allemaal,

Goe bezig en fijn werk.
Gewoon weg om goede dag te zeggen en we fier op jullie zijn

Allerbeste groeten

roger
special greetz aan Kim en Willy !

Gepost door: roger cools | 18-01-12

Geniet van de warmte (het is hier nu min twee graden), zowel buiten als in de harten van onze zwarte medemens...de vaccinatiesessie is inderdaad een belevenis, maar wordt vond ook ik naar afrikaanse normen zeer efficient uitgevoerd, doe mijn groeten aan de verpleegsters daar en nog veel arbeidsvreugde, ik denk te weten waar jullie drinkterras zich bevindt....

paul marien

Gepost door: paul marien | 18-01-12

De commentaren zijn gesloten.