17-03-17

Een nieuwe missie....

Allo, allo iedereen,

het is weeral eventjes geleden dat er wat te lezen was op deze blog maar vanaf nu komt er leven in; wij gaan op missie!  Wie zijn wij?

Nele De Mondt - werkzaam op neonatologie Sint-Augustinus, Martine Theys - werkzaam op OK Sint-Augustinus, dr. Paul Mariën - pediater "op rust" gewerkt in Sint-Augustinus, Liesbeth Van Camp - werkzaam op neonatologie Sint-Augustinus.

Voor twee van de vier zal het een blij weerzien zijn en voor de twee andere een eerste kennismaking met het Togolese volk en hun gewoonten, cultuur, ....In ieder geval best spannend want ondertussen is er best veel veranderd, verschuivingen hebben plaatsgevonden, personen bijgekomen maar evengoed weggegaan, enzovoort.

Achter de schermen is er al flink gewerkt....contact opgenomen met dr. Charlotte i.v.m. te bespreken thema's, vergaderingen met de ploeg (zowel de vertrekkers als diegene die thuis blijven), een trip naar de ambassade, nog snel een reisje tussendoor, een examen doen,....

Vandaag onze zakken ingeladen....heen en weer, wat past waar én weegt het niet te veel? De laatste kleine zaken nog snel aankopen en wegmoffelen in de zakken en morgen is het zover.....om 08u in Zaventem. 

We gaan op avontuur.....!

Tot gauw,

Lieve groet,

Liesbeth

 

 

De commentaren zijn gesloten.